Verbroeder Teamtrainingen

Logo Verbroeder Teamtrainingen-(1)

Onze teamtrainingen

Teambuilding en trainingen voor ieder team

Wil jij dat jullie team sterker wordt dan ooit? Dat jouw teamleden zowel als persoon en als team groeien, zodat jullie gezamenlijk nóg betere resultaten kunnen behalen? Of wil jij je als teamleider ontwikkelen door je leiderschap-skills te professionaliseren? Teambuilding en trainingen van Verbroeder Teamtrainingen zijn niet alleen erg effectief maar ook nog eens een unieke, avontuurlijke belevenis. 

Teambuilding, trainingen en teamcoaching

Verbroeder Teamtrainingen biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van teambuilding, teamtrainingen en teamcoaching. Onze teambuilding, trainingen en coaching zijn geschikt voor allerlei teams: teams in het bedrijfsleven, sportteams, medische teams (ambulance, verplegers, brandweer, IC) of als klassenuitje op scholen of tijdens een werkweek. Onze training Inspirerend Leiderschap is speciaal ontwikkeld voor teamleiders en managers die next level willen gaan op het gebied van leiderschap. 

Avontuurlijke en actieve trainingen

Tijdens trainingen bij Verbroeder Teamtrainingen ga je altijd de natuur in, leer je actief door samen te doen en word je begeleid door ervaren en gespecialiseerde trainers. Daarnaast krijg je een uniek kijkje in de specialistische militaire wereld! Ieder team is uniek, wij verzorgen trainingen altijd op maat

Teamtraining en teambuilding Verbroeder Teamtrainingen

Dé Verbroeder Teamtraining

Dé Verbroeder Teamtraining is voor teams die een stap verder willen zetten. We geven jullie met behulp van ons TOP TEAM model concrete handvatten die vervolgens toepasbaar zijn in jullie huidige werkcontext en houden een vinger aan de pols. Ga actief met elkaar aan de slag en ontdek jullie potentieel!

Expeditie Verbroeder

Met Expeditie Verbroeder nemen wij jullie team mee op avontuur. Expeditie Verbroeder is een sportieve en originele teambuilding waarbij we back to basic gaan in de natuur. Jullie krijgen spannende, misschien wel grensverleggende, groepsopdrachten die jullie zowel fysiek als mentaal uitdagen. Wilskracht, mindset, vertrouwen en communicatie zijn een aantal aspecten die centraal staan in deze training. Expeditie Verbroeder is een unieke belevenis!

Medische (crisis) teamtraining

In deze waardevolle training – speciaal voor medische specialisten – leer je om te gaan met crisissituaties en geneeskundig handelen onder druk. Dit gaan we doen doormiddel van realistische Care Under Fire (CUF) scenario’s en Tactical Field Care (TFC) scenario’s. Daarnaast verzorgen en faciliteren we mono en multidisciplinaire terrorisme (TGB) training. Of je nu BHV, ZHKH, EHBO of BIG medische gespecialiseerd bent, wij maken de training passend op elk niveau. 

Inspirerend leiderschap training

Ben jij de leider die je zelf zou willen volgen? Wil jij je als teamleider of manager van een team graag persoonlijk ontwikkelen en je leiderschap-skills professionaliseren? Inspirerend leiderschap is een van de meest cruciale onderdelen om als organisatie succesvol te zijn in een dynamisch en constant veranderende wereld. In deze training laten wij jou door middel van uitdagende opdrachten met een militaire insteek kennismaken met jouw waarden, aspiraties, behoeften en angsten. 

Teamtraining op maat

Ben jij op zoek naar een uitdagende, sportieve en originele training, teambuilding of teamuitje voor jouw team? Wil jij jouw team versterken onder begeleiding van ervaren trainers met een militaire achtergrond en heb je specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden 

Contact

Heb je verzoeken of wil je boeken? Bel, mail of app ons.

Edwin IJkhout
06-14641344
Ed-Baas

Remco IJkhout
06-83422799
RemCo-founder

info@verbroeder.nl

    Je naam*

    Je e-mailadres*

    Onderwerp

    © 2023 verbroeder.nl, alle rechten voorbehouden