Verbroeder Teamtrainingen

Logo Verbroeder Teamtrainingen-(1)

Teamtraining op maat

- vertrouwen is alles -

Ben jij op zoek naar een uitdagende, sportieve en originele teamtraining, teambuilding of teamuitje voor jouw team? Wil jij een unieke belevenis voor jouw team? Wil jij jouw team versterken onder begeleiding van ervaren trainers met een militaire achtergrond en heb je specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Ga voor de groene ervaring

Wij geloven in ervaringsgericht leren oftewel: ‘niet lullen, maar poetsen!’, waarbij alleen toegepaste kennis van waarde is. Door middel van (specialistische) militaire opdrachten geven wij jullie inzichten en handvatten waardoor jullie nóg beter, sterker en succesvoller zullen acteren in jullie eigen professie. Indien jullie dat wensen, maken we voorafgaand aan de training jullie groeibehoeften zichtbaar door middel van een scan gebaseerd op ons TOP TEAM-model.

Locatie

Voor onze trainingen maken we gebruik van unieke en inspirerende locaties in de natuur. Willen jullie op eigen locatie worden getraind, of hebben jullie zelf een andere locatie op het oog? Geen probleem, wij komen naar jullie toe.

Verbroeder Teamtrainingen in een nutshell

 • Wij bieden een onvergetelijke beleving voor jullie team.
 • Hard werken is hard ontspannen: onze trainingen zijn leuk, leerzaam en een echte ervaring.
 • Onze trainingen zijn überhaupt nooit hetzelfde, we passen deze altijd aan op jullie organisatie.
 • Wij werken met diverse specialistische professionals samen, wat ons trainingsaanbod passend maakt voor een grote doelgroep.
 • Wij laten jullie ontdekken waar jullie als team staan én waar jullie naar toe kunnen groeien.
 • Wij koppelen militaire/groene inhoud en levenslessen aan het bedrijfsleven, om jullie slagvaardig te maken voor de dag van morgen.

Join forces!

Om over na te denken

“Show, don’t tell”

Contact

Bel, mail of app ons.

Edwin IJkhout
06-14641344
Ed-Baas

Remco IJkhout
06-83422799
RemCo-founder

info@verbroeder.nl

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  Onderwerp

  © 2023 verbroeder.nl, alle rechten voorbehouden