Verbroeder Teamtrainingen

Logo Verbroeder Teamtrainingen-(1)

Over ons

Hi, leuk om kennis met je te maken

Wij – Remco, Edwin en Laura – zijn Verbroeder Teamtrainingen. Ons team bestaat uit twee bevlogen broers met jarenlange ervaring en kennis in het coachen en begeleiden van specialistische militaire teams. Laura is onze specialist op het gebied van content, marketing en communicatie. We werken daarnaast samen met externe specialisten. We zijn een grensverleggende, innovatieve en energieke onderneming.

Onze kernwaarden:
betrokken, inspirerend, energiek, ontwikkelen en daadkracht

 

Onze missie

Door samenwerking maken wij teams gelukkiger, weerbaarder en effectiever. Hierdoor zijn jullie als team voorbereid voor de uitdagende dag van morgen. Dit doen wij door jullie ervaringsgericht te trainen, oftewel: ‘niet lullen maar poetsen’. Onze teambuilding en teamtrainingen zijn altijd in een inspirerende en veilige omgeving.

Wij zijn een volwaardige partner die teams en organisaties inzicht geeft, confronteert, helpt en ontwikkelt. Dit doen wij op onze unieke Verbroederende manier. Want elk team is uniek en verdient persoonlijke aandacht!

Let’s Verbroeder!

Met onze trainingen en coaching voorzien we een team van een ‘can-do’-mentaliteit en verbroederen we de verschillende individuen in het team waardoor deze tot ongekende hoogte komt. Onze trainingen en teambuilding zijn geschikt voor allerlei soorten teams.

We ontmoeten graag jullie team! Let’s Verbroeder!

Het Verbroeder Team

Remco

Remco

RemCo-founder

Heeft meer dan een decennium aan ervaring in werken met teams binnen Defensie. Helpt teams en bedrijven verder in het ontdekken van hun verborgen teampotentieel. Gelooft dat een ervaring veel meer waard is dan woorden.

Edwin

Edwin

Ed-Baas

Heeft ruim 13 jaar ervaring als leider, vakman en instructeur bij Defensie én 1,5 jaar ervaring als accountmanager in de sales. Laat teams inzien dat je samen altijd verder komt. Heeft een goede dosis humor en relativeringsvermogen.

Laura

Laura

Marketing en content specialist

Is ondernemend met een passie voor de natuur en persoonlijke ontwikkeling. Heeft als missie om Verbroeder Teamtrainingen bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. Krijgt energie van de teamspirit bij Verbroeder.

Janneke

Janneke

Designer
Freek

Freek

Externe trainer

Houdt van leuke dingen doen met familie en vrienden, sporten en lekker eten. Heeft jarenlang ervaring als militair sportinstructeur. Vindt het gaaf om zijn ervaringen te gebruiken bij het trainen van allerlei soorten teams.

Boris

Boris

Externe trainer

Trekt graag de bergen in - al dan niet met de motor - en is graag op en in het water. Is jaren werkzaam geweest als militair verpleegkundige. Verzorgt de medische trainingen voor de (jonge) ambulance professional en BMH’ers.

Anne

Anne

Externe trainer
Peter

Peter

Externe trainer
Veronique

Veronique

Externe trainer
Youp

Youp

Videomaker

Contact

Heb je verzoeken of wil je boeken? Bel, mail of app ons.

Edwin IJkhout
06-14641344
Ed-Baas

Remco IJkhout
06-83422799
RemCo-founder

info@verbroeder.nl

  Naam*

  Bedrijfsnaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Aantal personen*

  Ik heb interesse in*:

  class:form-control class:mb-4]

  © 2024 verbroeder.nl, alle rechten voorbehouden