Verbroeder Teamtrainingen

Logo Verbroeder Teamtrainingen-(1)

Over ons

Hi, leuk om kennis met je te maken

Wij – Remco, Edwin, Lenny en Laura – zijn Verbroeder Teamtrainingen. Ons team bestaat uit twee bevlogen broers met jarenlange ervaring en kennis in het coachen en begeleiden van specialistische militaire teams. Wij worden achter de schermen versterkt door twee dames. Lenny maakt met haar onderwijsachtergrond de vertaalslag naar de ‘burgermaatschappij’ en Laura is onze specialist op het gebied van content, marketing en communicatie. We zijn een grensverleggende, innovatieve en energieke onderneming.

Onze kernwaarden:
betrokken, inspirerend, energiek, ontwikkelen en daadkracht

 

Teams verder helpen in hun groei

Vanuit het specialistische militaire werkveld, weten wij als geen ander dat het resultaat van het team bepaalt of je wint of verliest. Ondanks dat technologie, efficiency en effectiviteit steeds belangrijker worden, blijft dit in de kern allemaal mensenwerk: mensen die samenwerken in een team. Ons doel is daarom simpel: teams verder helpen in hun groei en ze slagvaardiger maken in hun eigen concurrerende markt.

Ervaringsgericht leren

In onze teamtrainingen, teambuilding en coaching plaatsen wij teams in uitdagende situaties, waarbij primair gedrag wordt blootgelegd en ontwikkeling in gang wordt gezet. Wij geloven in ervaringsgericht leren, oftewel ‘niet lullen, maar poetsen!’, waarbij alleen toegepaste kennis van waarde is.

Let’s Verbroeder!

Met onze trainingen en coaching voorzien we een team van een ‘can-do’-mentaliteit en verbroederen we de verschillende individuen in het team waardoor deze tot ongekende hoogte komt. Om dit te kunnen garanderen werken we regelmatig samen met onze externe specialistische professionals Freek en Boris.

We ontmoeten graag jullie team! Let’s Verbroeder!

Het Verbroeder Team

Remco

Remco

RemCo-founder

Heeft meer dan een decennium aan ervaring in werken met teams binnen Defensie. Helpt teams en bedrijven verder in het ontdekken van hun verborgen teampotentieel. Gelooft dat een ervaring veel meer waard is dan woorden.

Edwin

Edwin

Ed-Baas

Heeft ruim 13 jaar ervaring als leider, vakman en instructeur bij Defensie én 1,5 jaar ervaring als accountmanager in de sales. Laat teams inzien dat je samen altijd verder komt. Heeft een goede dosis humor en relativeringsvermogen.

Lenny

Lenny

Strategisch brein

Is mama van een fantastische dochter, avonturier en al meer dan 10 jaar partner van een militair verpleegkundige. Heeft een grote passie voor opleiden en ontwikkelen. Is het strategisch brein en sparringpartner.

Laura

Laura

Marketing en content specialist

Is ondernemend met een passie voor de natuur en persoonlijke ontwikkeling. Heeft als missie om Verbroeder Teamtrainingen bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. Krijgt energie van de teamspirit bij Verbroeder.

Freek

Freek

Externe professional

Houdt van leuke dingen doen met familie en vrienden, sporten en lekker eten. Heeft jarenlang ervaring als militair sportinstructeur. Vindt het gaaf om zijn ervaringen te gebruiken bij het trainen van allerlei soorten teams.

Boris

Boris

Externe professional

Trekt graag de bergen in - al dan niet met de motor - en is graag op en in het water. Is jaren werkzaam geweest als militair verpleegkundige. Verzorgt de medische trainingen voor de (jonge) ambulance professional en BMH’ers.

Contact

Heb je verzoeken of wil je boeken? Bel, mail of app ons.

Edwin IJkhout
06-14641344
Ed-Baas

Remco IJkhout
06-83422799
RemCo-founder

info@verbroeder.nl

  Naam*

  Bedrijfsnaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Aantal personen*

  Ik heb interesse in:

  class:form-control class:mb-4]

  © 2023 verbroeder.nl, alle rechten voorbehouden