Verbroeder Teamtrainingen

Logo Verbroeder Teamtrainingen-(1)

Veelgestelde vragen

Leuk dat je interesse hebt in een training of teambuildingactiviteit van Verbroeder! We hebben hieronder een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet. Mocht je meer informatie willen of nog andere vragen hebben, neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Lijkt de training of teambuilding op programma’s als Kamp van Koningsbrugge of Special Forces VIPS? Worden we helemaal ‘afgemat’?

Tijdens de teambuilding en teamtrainingen van Verbroeder krijg je een kijkje in de specialistische militaire wereld. Echter zijn onze trainingen aangepast op de burgermaatschappij. De opdrachten die jullie gaan doen zijn zeker niet zo extreem als in bovengenoemde programma’s en jullie worden niet ‘afgemat’. De opdrachten kunnen wel uitdagend zijn en kunnen jullie uit je comfortzone halen. Wij zijn ervan overtuigd dat jullie hierdoor juist een groei en ontwikkeling doormaken, zowel persoonlijk als samen als team. Op onze website en op onze socials kun je foto’s en video’s vinden van de trainingen, zodat je alvast een idee krijgt.

Kan iedereen deelnemen?

Jazeker! Onze teambuildingactiviteiten en teamtrainingen zijn voor iedereen geschikt. Of je nou jong bent of al wat ouder, sportief bent of juist niet. Wij zorgen ervoor dat het programma altijd aansluit bij jullie team en toegankelijk is voor iedereen.

Hebben de trainingen altijd een overnachting?

Nee, dat ligt eraan welke training of teambuilding jullie kiezen. Een aantal trainingen is met overnachting, zoals Expeditie Verbroeder, de Driedaagse Verbroedering en de medische training Presteren onder druk. Op de website kun je bij iedere training en teambuilding zien hoelang de training duurt en of een overnachting (of meerdere) zijn inbegrepen.

Op welke locatie vindt de training plaats?

We werken niet met een standaard locatie. De trainingen kunnen in heel Nederland gehouden worden. In overleg met jullie bepalen wij de locatie en ons doel is om altijd een locatie zo dicht mogelijk bij de klant te vinden. Ook vanuit duurzaamheidsoogpunt vinden wij dit belangrijk, zodat jullie niet ver hoeven te rijden of zelfs met de fiets kunnen komen.
Onze trainingen en teambuildingen vinden altijd (grotendeels) buiten, in de natuur, plaats. Jullie kunnen bij de locatie gebruik maken van sanitaire voorzieningen. We werken hiervoor regelmatig samen met lokale scoutingverenigingen en dragen op deze manier bij aan het maatschappelijk belang.

Wat als het slecht weer is? Vindt de training dan alsnog buiten plaats?

Het is en blijft Nederland en op het weer hebben we natuurlijk geen invloed ;-). In eerste instantie doen wij er alles aan om de training gewoon door te laten gaan. Voor een beetje regen lopen wij niet weg en regen kan zelfs de trainingsdoelstellingen een handje helpen: omgaan met teleurstellingen, doorzettingsvermogen, mentale weerbaarheid etc. Wanneer er echt sprake is van heel slecht weer, dan gaan we een andere oplossing verzinnen in overleg met de opdrachtgever. Zo kan de training bijvoorbeeld binnen plaatsvinden of verplaatst worden naar een ander moment.

Hoe groot mag de groep zijn?

Wij geven trainingen aan allerlei soorten teams, zowel groot als klein. De minimale grootte van een team is 8 deelnemers. We hebben ook trainingen gegeven aan teams van 250 man. In het geval van grote groepen werken wij met meerdere trainers.

Wordt er rekening gehouden met blessures?

Wanneer er sprake is van een blessure, horen wij dat graag van te voren. Dan zorgen we er uiteraard voor dat hier rekening mee wordt gehouden tijdens de opdrachten.  

Hebben de trainingen en teambuildingactiviteiten een standaard prijs?

One size fits nobody. Ieder team en iedere vraag en wens is uniek. Wij passen de training dan ook altijd volledig aan op jullie vraag en daarom is er geen standaard prijs. Via het contactformulier kun je een offerte opvragen. Deze ontvangen jullie dan zo snel mogelijk.

Geven jullie ook lezingen?

Jazeker. We vinden het leuk om onze ervaringen en inzichten te delen, bijvoorbeeld door het geven van lezingen en presentaties of het verzorgen van een gastles of workshop. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geven jullie ook adviesrapporten uit?

Wanneer jullie voor de teamcoaching kiezen, kunnen wij ook een adviesrapport uitbrengen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Heb je verzoeken of wil je boeken? Bel, mail of app ons.

Edwin IJkhout
06-14641344
Ed-Baas

Remco IJkhout
06-83422799
RemCo-founder

info@verbroeder.nl

  Naam*

  Bedrijfsnaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Aantal personen*

  Ik heb interesse in*:

  class:form-control class:mb-4]

  © 2024 verbroeder.nl, alle rechten voorbehouden