Verbroeder Teamtrainingen

Logo Verbroeder Teamtrainingen-(1)

Teambuilding

Onze teambuilding activiteiten

Teamdag

Zin in een leuke teambuilding met jullie organisatie? Dan is de Teamdag echt iets voor jullie. Leer elkaar beter kennen op een leuke, niet alledaagse manier. Ga samen aan de slag met uitdagende en avontuurlijke opdrachten en beleef een gezellige en inspirerende dag.

Expeditie Verbroeder

Expeditie Verbroeder is een sportieve en originele teambuilding van meerdere dagen. Jullie gaan back to basic in de natuur en ontdekken je survival-skills. Spannende, misschien wel grensverleggende, groepsopdrachten dagen jullie zowel fysiek als mentaal uit. Wilskracht, mindset, vertrouwen en communicatie zijn een aantal aspecten die centraal staan in deze teambuilding. Een belevenis die jullie niet willen missen!

Teambuilding voor ieder team

Een unieke teambuilding-ervaring waarbij jullie als team elkaar écht leren kennen. Waardoor jullie beter samenwerken, elkaar vertrouwen en sterker worden als team. Beleef een gezellige tijd en laat jullie team groeien tot ongekende hoogtes! Ontdek de outdoor teambuilding activiteiten van Verbroeder Teamtrainingen.

Teambuilding

Voor jullie organisatie is het ontzettend belangrijk dat (nieuwe) medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen binnen het bedrijf. Dat teamleden leren samenwerken, initiatief tonen, betrokken en creatief zijn. Want niemand weet niets en iedereen weet alles. Dit bepaalt het verschil tussen succes en falen. In de praktijk merken we dat het vaak lang duurt voordat mensen zich vertrouwd voelen. Dit vertrouwen geven wij in onze teambuilding een enorme boost.

Avontuurlijke en actieve teambuilding

Jullie team gaat op avontuur! We nemen jullie mee de natuur in. Jullie gaan samen uitdagende, misschien wel grensverleggende, opdrachten doen. Onder begeleiding van enthousiaste, ervaren trainers worden jullie fysiek en mentaal uitgedaagd. De teambuilding is altijd op maat, omdat wij weten dat ieder team anders is. Daarnaast krijgen jullie een uniek kijkje in specialistische, militaire wereld.

Toegankelijk voor iedereen

Onze teambuilding is geschikt voor allerlei soorten teams: sportteams, teams in het bedrijfsleven of als klassenuitje of werkweek op scholen. Onze teambuilding activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Naast dat de teambuilding effectief is, is ook een unieke en avontuurlijke belevenis!

Let’s Verbroeder!

Contact

Heb je verzoeken of wil je boeken? Bel, mail of app ons.

Edwin IJkhout
06-14641344
Ed-Baas

Remco IJkhout
06-83422799
RemCo-founder

info@verbroeder.nl

  Naam*

  Bedrijfsnaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Aantal personen*

  Ik heb interesse in*:

  class:form-control class:mb-4]

  © 2024 verbroeder.nl, alle rechten voorbehouden