Verbroeder Teamtrainingen

Logo Verbroeder Teamtrainingen-(1)

Recensies

Ben je benieuwd wat andere mensen van onze teamtrainingen en teambuilding vonden? Dat begrijpen wij! We hebben daarom ervaringen van teams die jullie voorgegaan zijn verzameld. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze teamtrainingen, teambuilding en teamcoaching? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Inspirerend en een eye-opener

Wat een ervaring! Verblindende momenten met een onder controle toegepaste begeleiding naar het einddoel. Het boksen heeft –  onder goede begeleiding – tot meer inzichten geleid en voor veel lach-momenten gezorgd.

De oefeningen waren een eye-opener hoe het uiteindelijk samen als team toch lukte om er iets moois van te maken. De afsluiting van de training was met super lekker eten en een perfecte bediening. Al met al zeker inspirerend voor iedereen en een erg gezellige dag.  

VeiligThuis Oost-Brabant

Voor iedereen toegankelijk

Zeer geslaagde trainingsdag gehad, op maat voor ons nieuwe team. Voor iedereen toegankelijk, met hele leerzame opdrachten, waarbij we ook veel hebben gelachen!

Remco en Edwin hebben aandacht voor de groep en zicht op het totaal. Ze doen dit met humor en hebben oog voor minder extraverte deelnemers.

Marjan van der Kolk, Politie

Samenwerking en enthousiasme

Tijdens het Expeditie Verbroeder-kamp zijn er bij leerlingen prachtige kwaliteiten naar boven gekomen. De samenwerking en enthousiasme was voor ons als docenten prachtig om te zien.

Docenten HPC Zetten

Fantastische ervaring!

Een fantastische ervaring voor onze leerlingen! Een kamp waarin leuke skills, mooie normen en waarden, grensverleggende activiteiten en ook veel plezier maken aangeboden wordt door 2 super enthousiaste, toegankelijke en vrolijke strijders.

De trainers zijn vol enthousiasme, nadenkend over wie ze voor zich hebben, ze zien de verschillen tussen leerlingen en passen zich hierop aan, ze zijn duidelijk in de communicatie, hebben een goede taakverdeling en zijn flexibel.

Docenten OBC Bemmel

Goede interactie

Een goede interactie voor zowel groep als individu. Gezellige trainers, met veel kennis en humor. Alles was netjes verzorgd, uitgedacht en uitgevoerd. Het plan kon indien nodig snel aangepast worden. Snelle schakel tussen training en leerlingen. 

Selina Brouwer, OBC Bemmel

Spartaans genieten

We hebben in twee dagen een echt team versterkend evenement beleefd. Door te doen, niet door te praten. Spartaans genieten onder bezielende leiding. De trainers zijn inspirerend, duidelijk maar gelijk ook “één van ons”. Erg prettig. Ze zijn doeners, geen praters. Dat sluit perfect aan bij ons team.

Rob Hartmann, Het VISTA college

Professionele aanpak

We hebben bij Verbroeder op een uitdagende wijze een mooi programma doorlopen, waarbij we zeker de doelstelling voor die dag hebben gehaald. De aanpak is praktisch, professioneel en waar nodig met een vinger op de zere plek. De flexibiliteit hebben wij als prettig ervaren.

De trainers zijn professioneel, laagdrempelig, niet belerend en ze voelen de groep aan. Kortom, een aanrader als je aan je team wilt werken!

Brandweer Oosterbeek

Enthousiaste en sociale trainers

We hebben elkaar van een andere kant leren kennen. We zoeken op de werkvloer elkaar sneller op en we hebben er weer zin in met z’n allen.

De begeleiding van de trainers was professioneel. De wijze van aanspreken en benaderen past heel goed bij het team. De trainers kunnen goed schakelen naar het type groep die ze voor zich hebben. Ze zijn toegankelijk, sociaal, open, enthousiast en gedreven.

Wij raden de training zeker aan. Juist wat Verbroeder Teamtrainingen biedt, kordaat keuzes maken en to the point komen is wat er vaak binnen onze organisatie niet gebeurt. Het was erg leerzaam en gezellig. De training draagt daadwerkelijk bij aan een beter teamgevoel, wat zich op het werk vertaald naar betere teamprestaties en op die manier aan betere zorg.

Dit zou elk team eens moeten ervaren! Zo leer je elkaar kennen en kun je als team beter op elkaar inspelen.

Fysioteam Klimmendaal

Contact

Heb je verzoeken of wil je boeken? Bel, mail of app ons.

Edwin IJkhout
06-14641344
Ed-Baas

Remco IJkhout
06-83422799
RemCo-founder

info@verbroeder.nl

  Naam*

  Bedrijfsnaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Aantal personen*

  Ik heb interesse in*:

  class:form-control class:mb-4]

  © 2024 verbroeder.nl, alle rechten voorbehouden