Verbroeder Teamtrainingen

Logo Verbroeder Teamtrainingen-(1)

Teamcoaching

- vooruitzien is regeren -

Teamsucces draait in de basis om twee zaken: halen we onze afgesproken doelen en hebben we het goed met elkaar. Dit klinkt makkelijk, maar in de praktijk blijkt dit vaak moeilijker dan gedacht. Jullie teampotentieel wordt blootgelegd tijdens de teamcoaching en we gaan samen met jullie actief aan de slag om het potentieel te winnen.

Tijdens de coaching werken we doelgericht, systematisch en procesgericht. Jullie worden gecoacht door middel van een ijzersterke combinatie: evidence based literatuur in combinatie met onze eigen praktijkervaring. Laat jullie team groeien naar ongekende hoogtes!

“Het team is niet de som van wat het heeft, maar de totaliteit van wat hij nog niet heeft, van wat hij zou kunnen hebben.”

Wat jullie te wachten staat

Succesvol zijn als team vergt kennis, aandacht en discipline. Er bestaan geen shortcuts, maar het is ook geen hogere wiskunde. In deze coaching gaan we niet achter tafels zitten om te vertellen hoe het moet. Wat deze coaching uniek maakt, is dat we samen actief aan de slag gaan zodat jullie team beter wordt dan vandaag. We zetten veel methodieken in en koppelen dit terug richting jullie werkveld. We maken onzichtbare processen in jullie team zichtbaar door middel van ons TOP TEAM-model en gaan daar vervolgens mee aan de slag. De teamcoaching is actief, uitdagend, spiegelend, reflecterend en altijd op maat.

Waarom jullie dit willen

Jullie gaan stappen zetten in jullie groei en ontwikkeling. Jullie krijgen handvatten en inzichten waardoor het team beter wordt. We nemen jullie team onder de loep met ons TOP TEAM-model. Hier komt een behandelplan uit voort. Afhankelijk van de vraag zijn er meerdere opties tijdens het coachingstraject. Jullie krijgen bijvoorbeeld een teamtraining, een adviesrapport of we gaan jullie team inhouse faciliteren. Tijdens de teamtraining plaatsen we jullie in uitdagende situaties, door middel van ervaringsgerichte opdrachten. Primair gedrag wordt blootgelegd, waardoor de ontwikkeling in het team in gang wordt gezet. Wie wil er nou niet in een team werken waarbij het teamverband als verrijkend en waardevol wordt beschouwd? 

To the point

De teamcoaching is:

 • inzichtelijk (weten waar je team staat)
 • op maat (elk team is uniek en dus ook de coaching)
 • methodisch (wij werken met beproefde instrumenten)
 • actief (een beetje praktijk compenseert een boel theorie)
 • impact (alleen toegepaste kennis is van waarde)
 • betrokken (jullie context is leidend)
 • inspirerend (krijg handvatten en strategieën om nog beter te worden)

Trainingskenmerken

 • Jullie groeibehoeften maken we voorafgaand aan de training inzichtelijk door middel van gesprekken, interviews en een scan op basis van ons TOP TEAM-model. 
 • Jullie worden gecoacht in een inspirerende omgeving in de natuur. 
 • Indien gewenst kan er naar aanleiding van de scan en coaching een adviesrapport worden opgesteld.
 • Het coachingstraject gebeurt altijd in samenspraak en het programma wordt in overleg samen ontwikkeld. 
 • We werken altijd methodisch. 

Ja, ik heb interesse in teamcoaching

Bel, mail of app ons.

Edwin IJkhout
06-14641344
Ed-Baas

Remco IJkhout
06-83422799
RemCo-founder

info@verbroeder.nl

  Naam*

  Bedrijfsnaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Aantal personen*

  Ik heb interesse in*:

  class:form-control class:mb-4]

  © 2024 verbroeder.nl, alle rechten voorbehouden