Verbroeder Teamtrainingen

Logo Verbroeder Teamtrainingen-(1)

Medische teamtrainingen

Onze Medische trainingen

Presteren onder druk

Hoe handel jij effectief en juist in stressvolle, crisisscenario’s? Tijdens deze training krijg je handvatten en inzichten zodat jij beter beslagen ten ijs komt in een uitdagende situatie. Jullie werken met realistische casussen uit de beroepswereld.

TECC-training

In deze training leren jullie als team tactisch medisch handelen en denken volgens het MARCH-protocol. Door middel van realistische scenario oefeningen aangepast aan jullie beroepscontext ervaren jullie hoe te handelen in onvoorspelbare situaties.

TGB-training

Hoe komen jullie als team in actie bij een terroristische aanslag? In de Multidisciplinaire Terrorismegevolgbestrijding (TGB)-training ervaren jullie hoe het is om in een dergelijke extreme situatie terecht te komen en hoe samen de klus te klaren.

Medische teamtrainingen voor hulpverleners

Als hulpverlener moet je klaar zijn voor de uitdagingen van morgen. Hoe zorg je ervoor dat je op momenten dat je er moet staan juist, adequaat en effectief reageert en handelt? Hoe ga je om met stress? Hoe kunnen jullie als team nog beter samenwerken? Onze medische teamtrainingen zijn er speciaal voor hulpverleners als ambulancemedewerkers, (huis)artsen, verplegers, brandweerlieden en politieagenten.

Realistische situaties

Bij onze medische trainingen worden jullie in realistische gesimuleerde scenario’s geplaatst waarbij er sprake is van een verhoogd dreigingsniveau. Jullie krijgen handvatten om te reageren in een stressvolle, uitdagende situatie binnen je beroepscontext. Je wordt mentaal en fysiek uitgedaagd. Je verlegt je grenzen en je komt jezelf tegen. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag, gevoelens en angsten. Je leert beter samen te werken met je teamgenoten. Wij reiken je inzichten aan. Uiteindelijk heb jij zelf je eigen sleutel in handen om het beste uit jezelf te halen.

Ervaren, medische trainers

Wij geloven in ervaringsgericht leren. In de medische trainingen staan daarom praktijkopdrachten centraal, ondersteund door een stukje theorie. Tijdens alle trainingen worden jullie begeleid en getraind door onze specialistische trainers, die ruime praktijk ervaring hebben met medisch handelen.

Let’s Verbroeder!

Contact

Heb je verzoeken of wil je boeken? Bel, mail of app ons.

Edwin IJkhout
06-14641344
Ed-Baas

Remco IJkhout
06-83422799
RemCo-founder

info@verbroeder.nl

  Naam*

  Bedrijfsnaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Aantal personen*

  Ik heb interesse in*:

  class:form-control class:mb-4]

  © 2024 verbroeder.nl, alle rechten voorbehouden