Verbroeder Teamtrainingen

Logo Verbroeder Teamtrainingen-(1)

Teamtrainingen

Onze teamtrainingen

Dé Verbroeder Teamtraining

Bij deze teamtraining krijgen jullie frisse inzichten in het teampotentieel aan de hand van ons TOP TEAM-model. Jullie gaan aan de slag met uitdagende opdrachten in een niet alledaagse context. Van samen werken naar samenwerken!

Teamtrainingen voor ieder team

Onze teamtrainingen gaan een stapje verder de diepte in en is meer dan alleen teambuilding. Waar ligt nog ongebruikt potentieel in jullie team? Wat zijn jullie ontwikkelpunten? Jullie krijgen hier inzicht in en gaan samen aan de slag.

TOP TEAM-model

In onze teamtrainingen maken wij gebruik van het unieke TOP TEAM-model. Dit model, dat wij hebben ontwikkeld op basis van wetenschappelijke theorie, maakt teamprocessen inzichtelijk. Het inzicht dat we uit het model verkrijgen leggen we voorafgaand aan de teamtraining naast de door jullie gewenste situatie. Zo bepalen we de gap. We kijken waar jullie teampotentieel ligt en richten hier de teamtraining op in. Omdat ieder team anders is, wordt de teamtraining volledig toegespitst op jullie groeibehoefte.

Teamtrainingen in een veilige omgeving

De teamtraining van Verbroeder Teamtraining is geschikt voor ieder team, of het nou om kleine teams of juist grote teams gaat. De teamtraining vindt altijd in een inspirerende en veilige omgeving plaats. Jullie worden begeleid door ervaren en enthousiaste trainers met oog voor het individu.

Let’s Verbroeder!

Contact

Heb je verzoeken of wil je boeken? Bel, mail of app ons.

Edwin IJkhout
06-14641344
Ed-Baas

Remco IJkhout
06-83422799
RemCo-founder

info@verbroeder.nl

  Naam*

  Bedrijfsnaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Aantal personen*

  Ik heb interesse in*:

  class:form-control class:mb-4]

  © 2024 verbroeder.nl, alle rechten voorbehouden