Verbroeder Teamtrainingen

Logo Verbroeder Teamtrainingen-(1)

Wij helpen teams verder in hun groei

ONZE teambuilding activiteiten

teambuilding

Teamdag

Zin in een leuke teambuilding met jullie organisatie? Dan is de Teamdag echt iets voor jullie. Leer elkaar beter kennen op een leuke, niet alledaagse manier. Ga samen aan de slag met uitdagende en avontuurlijke opdrachten en beleef een gezellige en inspirerende dag.
teamtrainingen

Expeditie verbroeder

Expeditie Verbroeder is een sportieve en originele teambuilding van meerdere dagen. Jullie gaan back to basic in de natuur en ontdekken je survival-skills. Spannende, misschien wel grensverleggende, groepsopdrachten dagen jullie zowel fysiek als mentaal uit. Wilskracht, mindset, vertrouwen en communicatie zijn een aantal aspecten die centraal staan in deze teambuilding. Een belevenis die jullie niet willen missen!

Teambuilding voor ieder team

Een unieke teambuilding-ervaring waarbij jullie als team elkaar écht leren kennen. Waardoor jullie beter samenwerken, elkaar vertrouwen en sterker worden als team. Beleef een gezellige tijd en laat jullie team groeien tot ongekende hoogtes! Ontdek de outdoor teambuilding activiteiten van Verbroeder Teamtrainingen.

TEAMBUILDING

Voor jullie organisatie is het ontzettend belangrijk dat (nieuwe) medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen binnen het bedrijf. Dat teamleden leren samenwerken, initiatief tonen, betrokken en creatief zijn. Want niemand weet niets en iedereen weet alles. Dit bepaalt het verschil tussen succes en falen. In de praktijk merken we dat het vaak lang duurt voordat mensen zich vertrouwd voelen. Dit vertrouwen geven wij in onze teambuilding een enorme boost.

Avontuurlijke en actieve teambuilding

Jullie team gaat op avontuur! We nemen jullie mee de natuur in. Jullie gaan samen uitdagende, misschien wel grensverleggende, opdrachten doen. Onder begeleiding van enthousiaste, ervaren trainers worden jullie fysiek en mentaal uitgedaagd. De teambuilding is altijd op maat, omdat wij weten dat ieder team anders is. Daarnaast krijgen jullie een uniek kijkje in specialistische, militaire wereld.

Toegankelijk voor iedereen

Onze teambuilding is geschikt voor allerlei soorten teams: sportteams, teams in het bedrijfsleven of als klassenuitje of werkweek op scholen. Onze teambuilding activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Naast dat de teambuilding effectief is, is ook een unieke en avontuurlijke belevenis!

Teams van deze organisaties gingen je al voor

Met onze trainingen en coaching voorzien we een team van een ‘can-do’-mentaliteit en verbroederen we de verschillende individuen in het team waardoor deze tot ongekende hoogte komt. 

Wij helpen teams van verschillende organisaties door heel Nederland groeien. Is jouw team de volgende?

Saskia van de Mortel
Saskia van de Mortel
2024-04-02
Leuke leerzame training gehad van super enthousiaste en professionele instructeurs. Goede balans tussen fysieke en mentale inspanning, voldoende uitdagend maar ook oog voor persoonlijke grenzen. Veel praktijk scenario's afgewisseld met theoretische onderbouwing. Kortom een aanrader!
David Koning
David Koning
2024-03-29
Als je aan het begin staat van je carrière in de acute setting, of als je juist behoefte hebt aan een herhaling of een up-to-date wetenschappelijk onderbouwde cursus over het presenteren onder druk, dan is dit de perfecte kans voor jou. In slechts twee dagen wordt er op een ludieke en bijzondere manier een cursus aangeboden die zeer relevant en goed gestructureerd is. Deze cursus wordt gegeven door twee enthousiaste broeders in het kwadrant. Met hun positieve instelling is het fascinerend tot aan de laatste minuut. Als je jezelf steviger wilt positioneren en/of je leiderschapskwaliteiten wilt vergroten, dan is dit jouw kans. Ik heb deze cursus zelf gevolgd en ervan genoten. Het is een leerzame ervaring die ik ten zeerste zou aanbevelen.
Rolf Rosenbrand
Rolf Rosenbrand
2024-03-29
Afgelopen week een fantastische training "presteren onder druk" gehad van Remco, Edwin collega's. Fysiek en mentaal soms zwaar maar enorm waardevol voor zowel prive als werk. Ben tegen grenzen aangelopen, heb dit herkent en volop tips gekregen hoe dit te reduceren. Alles was goed geregeld, ook voor de inwendige mens. Hopelijk over paar jaar nog eens op herhaling.
Theo Vermeulen
Theo Vermeulen
2024-03-29
Zeer mooie en leerzame 2 dagen gehad. Eenthousiaste trainers die een dikke pluim verdienen. Zie er naar uit om over 2 jaar weer eens langs te komen. Gewoon geweldig, geen negative ervaring gehad.
Annelies Buddingh
Annelies Buddingh
2024-03-07
Voor een leiderschapsprogramma wat ik ontwikkel en begeleid voor een van mijn klanten heb ik Verbroeder ingeschakeld om een Teamtraining te verzorgen. We hebben erg fijn samengewerkt! Vanaf moment van afstemming tot en met de uitvoering en evaluatie heb ik te maken gehad met leuke, kundige en ervaren trainers! Het doel van de dag was: Elkaar beter leren kennen om zo de samenwerking en verbinding met elkaar te versterken. Ze zijn erin geslaagd om een op een actieve en soms confronterende manier de groep (9 managers) allerlei uitdagende opdrachten te laten uitvoeren. Tijdens de opdrachten werden al gauw teamprocessen en persoonlijke kwaliteiten en valkuilen zichtbaar welke op een constructieve manier werden teruggegeven. De managers hebben de dag als erg leerzaam, leuk en verbindend ervaren. Oh ja en de lunch was ook top! Erg aanbevolen, ik ga zeker vaker met Verbroeder werken!
Karin Schouten
Karin Schouten
2023-11-15
Vandaag training gehad met het team over feedback geven naar elkaar. Erg enthousiaste mannen. Leuke, originele en zinvolle opdrachten. Met een beetje humor en serieus nadenken weer een stuk meer inzicht gekregen.
Sandra De Bruijn
Sandra De Bruijn
2023-10-12
Super gave ervaring, 2 dagen om nooit te vergeten. Mooie uitdagingen aangegaan en een mooie zelfreflectie gekregen hoe je reageert bij vermoeidheid en wat het met je doet zowel lichamelijk als mentaal.
Nadia Turner
Nadia Turner
2023-10-08
Vanuit de Ambulancezorg heb ik een verbroeder training mogen ervaren. De gehele training is een zeer bijzondere ervaring zowel vanuit mijn werk oogpunt dan wel psychisch. Zeer ervaren en enthousiast personeel met hoge expertise op hun vakgebied. Ik zou het iedereen aanraden om een training te gaan ervaren. Het leer rendement is op veel vlakken erg hoog.
Nicole Krijger
Nicole Krijger
2023-10-08
Hele leerzame, uitdagende en leuke training gehad! Met een groepje van 6 ambulance verpleegkundige/BMH'ers de training 'presteren onder druk' gevolgd. Veel van geleerd! De trainers doen allemaal goed hun best, zijn erg enthousiast en leren je kennen in zo'n korte tijd. Bedankt!
© 2024 verbroeder.nl, alle rechten voorbehouden